Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόταση για αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κράνη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του υφυπουργού δικαιοσύνης κυρίου Κράνη. Πέρα από κάποια επιθετικά δημοσιεύματα εβδομαδιαίας εφημερίδας, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για την πορεία του ανδρός, όπως δεν υπήρχε κάτι μεμπτό για την προγενέστερη πορεία του ως λειτουργού της δικαιοσύνης.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην έρχεται και σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός με τις επιλογές του στον νευραλγικό τομέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα μπορούσε να επιλέξει τον αντικαταστάτη του μέσα από το κορυφαίο cast νομικών συμβούλων, που έχει για παράδειγμα ο εφοπλιστής κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης. Μιλάμε για την αφρόκρεμα του νομικού κόσμου της χώρας με ευρυγνωσία αντικειμένου και ικανότητα διαχείρισης κρίσεων.

Επιπλέον, μία τέτοια επιλογή θα γλίτωνε την κυβέρνηση απο σωρεία επικριτικών δημοσιευμάτων, σαν αυτά που υπέφερε επί σειρά μηνών ο κ. Κράνης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ