Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κλινική «Ταξιάρχαι»: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους υπεύθυνους και τους κατηγορούμενους γιατρούς του θεραπευτηρίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος των υπευθύνων, αλλά και των γιατρών της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι άσκησε ο εισαγγελέας Νίκος Αντωναράκος, κατηγορώντας τους για παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο Εισαγγελέας που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση μετά τον θάνατο συνολικά 13 ασθενών και την εμφάνιση 35 κρουσμάτων λόγω κορωνοϊού, πριν από ένα μήνα, και αφού προηγουμένως αξιολόγησε το υλικό που είχε στην διάθεση του, κάλεσε σε εξηγήσεις πέντε στελέχη και γιατρούς της κλινικής, οι οποίοι παρέδωσαν υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της κλινικής «Ταξιάρχαι», σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει και με ανακοίνωση του, τόνισε πως «το νοσοκομείο τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα».

Η περαιτέρω έρευνα ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθούν σε απολογία οι κατηγορούμενοι.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ