Ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προσπάθησε να αποδράσει αλλά απέτυχε!

Must Read

Την τελευταία στιγμή απέτρεψαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κέρκυρας την απόπειρα απόδρασης του Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017.  Εναντίον του Μπραχιμάι, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απόδρασης.

Η προσπάθεια του Αλβανού κακοποιού να αποδράσει έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν με τη βοήθεια και την κάλυψη των έξι συγκρατουμένων του στο κελί, καταφέρει να παραβιάσει λουκέτο που οδηγεί σε χώρο όπου κανονικά απαγορεύεται η πρόσβαση στους κρατουμένους και προσπαθούσε με αυτοσχέδια εργαλεία, τις ημέρες πριν την απόπειρα, να ανοίξει μία τρύπα στον τοίχο της φυλακής.

Κατά την καθιερωμένη επιθεώρηση, σωφρονιστικός υπάλληλος παρατήρησε το παραβιασμένο λουκέτο και κατόπιν έρευνας βρέθηκε η τρύπα που είχε ξεκινήσει να ανοίγει στον τοίχο ο Μπραχιμάι.

Θυμίζουμε ότι ο Μπραχιμάι είχε δολοφονήσει με μια σφαίρα τον γνωστό ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της δίκης μαχαίρωσε στη φυλακή έναν ομοεθνή συγκρατούμενο του, από τον οποίο φέρεται να είχε λάβει εντολή για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου.

Στον Αλβανό έχει επιβληθεί ποινή ισοβίων +11 έτη ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ενώ με ισόβια κάθειρξη τιμωρήθηκαν οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, Κλοντιαν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε, οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές για άλλα αδικήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This