Ένωση Εισαγγελέων σε Χρυσοχοΐδη για την διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: «Προστατεύστε μας»!

Must Read

Με επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος ζητά την απαιτούμενη προστασία για τα εισαγγελικά πρόσωπα. Μετά την διάρρηξη στο γραφείο της εισαγγελέως που είχε αναλάβει τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, οι κλέφτες ξάφρισαν αντί για αντικείμενα αξίας τον υπολογιστή της, όμως ο φάκελος της υπόθεσης φαίνεται να κλείνει άρον άρον. Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε από τη Βουλή ότι η κατοικία της εισαγγελέως φυλάσσεται, δήλωσε ωστόσο, επί της ουσίας, άγνοια για τον τρόπο που αυτή παραβιάστηκε…

Η επιστολή της Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Μετά το περιστατικό επίθεσης από αγνώστους στην οικία της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, τίθεται για πολλοστή φορά το ζήτημα της ασφάλειας όσων συναδέλφων χειρίζονται υποθέσεις, που τους εκθέτουν σε κινδύνους.

Επειδή η ανταπόκριση του Υπουργείου σας στα αιτιολογημένα αιτήματα συναδέλφων για παροχή προστασίας δεν είναι πάντοτε η ενδεδειγμένη, παρακαλούμε να μεριμνήσετε προσωπικά για την έγκαιρη και προσήκουσα ικανοποίησή τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This