Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Χάρι Μαγκουάιρ: Αποδεκτή η έφεση που άσκησαν οι δικηγόροι του

Αποδεκτή έκανε το δικαστήριο την έφεση που άσκησε η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ, κατά της απόφασης που τον έκρινε ένοχο για όλες τις κατηγορίες

Η εν λόγω έφεση δρομολογεί τη διενέργεια νέας δίκης, με την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου της Σύρου την Τρίτη 25/8 να καταδικάζει τον άσο της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή.

Την Τετάρτη 26/8, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως η νομική ομάδα του Μαγκουάιρ άσκησε έφεση κατά της απόφασης και ότι αυτή έγινε δεκτή. Εκπρόσωπος του βρετανικού συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έφεση κατά της χθεσινής απόφασης κατατέθηκε σήμερα το πρωί από τη νομική ομάδα του Χάρι. Σύμφωνα με την ελληνική νομική διαδικασία, η υποβολή έφεσης σβήνει την αρχική δικαστική απόφαση και ακυρώνει την καταδίκη. Η έφεση έγινε δεκτή και θα οδηγήσει σε νέα πλήρη δίκη σε ανώτερο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Χάρι δεν έχει ποινικό μητρώο και θεωρείται για άλλη μια φορά αθώος, έως ότου αποδειχθεί ένοχος. Κατά συνέπεια, δεν υπόκειται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς».

Δεν έχει καθοριστεί ακόμη ημερομηνία για την εκδίκαση της έφεσης του Μαγκουάιρ, ωστόσο, ο σύλλογος, όπως είναι φυσικό, επιθυμεί το θέμα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ