Στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Ο δικηγόρος, που είχε συνοδεύσει τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη στον εισαγγελέα την Τετάρτη, γνωστοποίησε χθες πως δεν πρόκειται να αναλάβει την υπεράσπισή του για το φόνο που διέπραξε στις 2 Ιουλίου κοντά στο Κολυμπάρι Χανίων.

Έτσι, ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία συνήγορος για τον Παρασκάκη, ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία είναι ακόμα ελλιπής, καθώς δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε η ιατροδικαστική εξέταση ούτε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας σχετικά με το αν βρέθηκε γενετικό υλικό του κατηγορουμένου.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι γυναίκες που αναγνώρισαν το ΙΧ του κατηγορουμένου, με κάποιες εξ αυτών να προσέρχονται στις αρχές, δηλώνοντας πως ο δράστης είτε είχε προσπαθήσει είτε είχε καταφέρει να τις χτυπήσει με το ίδιο αυτοκίνητο με το οποίο τραυμάτισε βαρύτατα την Σούζαν Ίτον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ακόμη δύο γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι είχαν πέσει θύματα επίθεσης και, μάλιστα, αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει. Χθες είχε κάνει το ίδιο και μια γυναίκα από την Πολωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This