Με «καρφιά» η παραίτηση Λυμπερόπουλου από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Must Read

Μόλις πριν από λίγες ημέρες εξελέγη στο νέο ΔΣ της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να υποβάλλει την παραίτησή του. Ο λόγος για τον πρόεδρο Εφετών Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, ο οποίος μετά από 20 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ένωση, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Και αποχωρεί, γιατί, όπως αναφέρει, δεν μπόρεσε να πείσει ότι «αποστολή της ΕνΔΕ στα καθ΄αυτήν και στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι η θεσμική λειτουργία και όχι ο λαϊκισμός της διεκδίκησης της ‘συνδικαλιστικής’ ή συνδικαλιστικής δικαστικής ψήφου με όρους πολιτικής αρένας και σκοπιμοτήτων».

Στέλνει μήνυμα μάλιστα στους νεότερους συνεργάτες του «να σχεδιάσουν και να χαράξουν την πορεία-αντίβαρο στο λαϊκισμό, στην υπαλληλοποίηση, στην άρνηση του εκσυγχρονισμού, στην απόρριψη της ιδέας του Δικαστή, όπως το Σύνταγμα και το Κράτους Δικαίου ορίζει».

Ο κ.Λυμπερόπουλος είχε έρθει στο παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση πολλές φορές με τον Χριστόφορο Σεβαστίδη, ο οποίος επικράτησε σαρωτικά στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της παραίτησης του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This