Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για ανθρωποκτονία ηλικιωμένου πριν από 15 ημέρες στην Πάτρα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά από 15 ημέρες εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Μιντιλόγλι.

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα, τέσσερις άνδρες, ο οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία διέρρηξαν στις 19 Σεπτεμβρίου την μονοκατοικία στην οποία διέμενε ο ηλικιωμένος άνδρας.

Οι δύο εισέβαλλαν στο σπίτι, ενώ οι άλλοι δύο παρέμειναν στην πόρτα, για να εποπτεύουν τον εξωτερικό χώρο. Αμέσως μετά, οι δύο άνδρες μέσα στο σπίτι χτύπησαν με ένα ξύλο τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να το πάρουν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έπειτα από περίπου 10 ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα αποτυπώματα από το σπίτι καθώς και το βιολογικό υλικό που εντόπισαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, τους οδήγησε στο να υποβάλλουν δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδοθούν από τον ανακριτή εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων ανδρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ