Νέο πρωτόκολλο στα δικαστήρια για να αντιμετωπιστεί η πανδημία!

Must Read

Τη δημιουργία νέου πρωτοκόλλου στα δικαστήρια ενόψει πανδημίας συμφώνησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και η Ένωση Δικαστών εισαγγελέων. Ειδικά σχέδια για κάθε υπηρεσία, με χρήση μάσκας εντός και εντός κτιρίων, ραντεβού για την εξυπηρέτηση του κοινού αλλά και ορισμός συντονιστή ο οποίος θα είναι αρμόδιος για κάθε πιθανό κρούσμα και τις ενέργειες που θα ακολουθηθούν περιλαμβάνει το Πρωτόκολλο.

Τσιάρας

Όπως αναφέρεται, η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά τη συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου 2020 με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκπόνηση πρωτοκόλλου σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος covid19» και μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της αποφάσισε ομόφωνα την υιοθέτηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, κατάλληλα προσαρμοσμένου, για όλες τις υπηρεσίες αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στόχος είναι η σωστή εφαρμογή των οδηγιών που περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο και αφορούν την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης της νόσου σε όλους τους εργαζομένους του τομέα ευθύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, την αντιμετώπιση των ύποπτων ή και επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19 που δεν χρήζουν περαιτέρω νοσηλείας, καθώς και τον περιορισμό της διασποράς της νόσου στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This