Αναβολή στη δίκη του δολοφόνου με το σκεπάρνι λόγω κωλύματος του δικηγόρου υπεράσπισης

Must Read

Ξέσπασαν με οργή και κατάρες οι συγγενείς της άτυχης 27χρονης Λιάνας Λαζάρου στη θέα του συζύγου και δολοφόνου της, ο οποίος προσήλθε στο Εφετείο Ιωαννίνων επιδιώκοντας να «σπάσει» τα ισόβια που του επιβλήθηκαν για την αποτρόπαια δολοφονία της με σκεπάρνι, τον Ιούνιο του 2017, στην Πέτρα Πρέβεζας.

Ο 37χρονος σήμερα συζυγοκτόνος που είχε τσακίσει με χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα τη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού τους, με αποτέλεσμα αυτή να εκπνεύσει λίγες ημέρες αργότερα, έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Την Τετάρτη, η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί από το Εφετείο, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 8 Απριλίου 2021 λόγω κωλύματος του δικηγόρου του δράστη να παραστεί στη δίκη.

Στο δικαστικό μέγαρο έδωσαν το «παρών» συγγενείς της άτυχης Λιάνας, οι οποίοι επανέλαβαν τις ανατριχιαστικές καταγγελίες τους ότι, ακόμα και μέσα από τη φυλακή, ο δράστης απειλεί όχι μόνο τους ίδιους, αλλά και τους μάρτυρες της υπόθεσης. Ο θείος της αδικοχαμένης μητέρας κατήγγειλε στο epirus-tv-news.gr ότι ο συζυγοκτόνος τηλεφωνεί από άγνωστους αριθμούς κινητών και απειλεί ότι θα τους σκοτώσει!

Διαβάστε επίσης: Ο συζυγοκτόνος με το σκεπάρνι επιστρέφει στο «σκαμνί» με την ελπίδα να «σπάσει» τα ισόβια

Αντικρίζοντας τον δολοφόνο του παιδιού του, ο χαροκαμένος πατέρας της Λιάνας που έχει αναλάβει την ανατροφή του 6χρονου ορφανού κοριτσιού της, το οποίο υποστηρίζεται ακόμα και σήμερα από ψυχολόγο, του φώναξε ότι πρέπει να μείνει μέσα στη φυλακή και ότι δεν έχει δικαίωμα να θέλει να βγει ελεύθερος.

Όλοι ήξεραν

Όλοι στην περιοχή ήξεραν ότι ο δράστης ήταν ένας βίαιος, οξύθυμος και καβγατζής άνθρωπος και πολλοί τον αποκαλούσαν «ψυχάκια». Εκείνος είχε μπλεξίματα με τον νόμο για επεισόδια και μάλιστα ήταν έξω με αναστολή, καθώς είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών Ρομά στον Λούρο. Τη διαταραγμένη του προσωπικότητα επιδείνωνε η αρρωστημένη ζήλια που ένιωθε για τη Λιάνα. Η αδελφή της είχε καταθέσει ότι δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι ούτε για να πετάξει τα σκουπίδια!

Οι καβγάδες τους και οι χειροδικίες σε βάρος της ήταν συχνό φαινόμενο, και είχε υπάρξει διάστημα που είχαν χωρίσει. Όμως, την απειλούσε ότι θα σκότωνε τους δικούς της αν δεν έσμιγαν ξανά!

Τη μοιραία ημέρα, ο δολοφόνος πήγε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι όπου η 27χρονη ήταν μαζί με μια φίλη της. Εκείνη, γνωρίζοντας ότι θα ακολουθήσει άγρια σκηνή, πήρε το παιδί και κρύφτηκαν. Ακολούθησε η άγρια επίθεση με το σκεπάρνι στην ανυπεράσπιστη κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων και ύστερα από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή στην Εντατική.

Αμέσως μετά την πράξη του, ο συζυγοκτόνος εξαφανίστηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Φιλιππιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από πολύωρες έρευνες.

(φωτό: epirus-tv-news.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This