Καταδικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επειδή… έβαψε πολύχρωμο το σπίτι της πρώην συζύγου του!

Η παθούσα υποστήριξε ότι ο δράστης ήθελε να την εκδικηθεί, επειδή τον χώρισε

Must Read

Με… εικαστική διάθεση πήρε εκδίκηση από την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε διαφορές, ένας 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετέτρεψε σε… καμβά χρωμάτων το σπίτι της στη Νέα Ιωνία του Βόλου!

Η πρωτότυπη υπόθεση έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στον Βόλο, αφού κανείς στο παρελθόν δεν είχε ξανακούσει να εκδικείται κάποιος… ζωγραφίζοντας! Τον Αύγουστο του 2017 ο 47χρονος εφοδιάστηκε με λαδομπογιές και άλλα χρώματα διαφόρων τύπων και αποχρώσεων, ακόμη και τσιμεντόχρωμα. Φτάνοντας στο σπίτι της 41χρονης πρώην συζύγου του από την Ουκρανία, άρχισε να βάφει τους εξωτερικούς τοίχους της μονοκατοικίας, τις πόρτες, τα παντζούρια, ακόμη και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού!

Όταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι, νόμισε ότι έκανε… λάθος αντικρίζοντας το θέαμα, που παρέπεμπε σε κωμική ταινία, και έφυγε. Όταν, όμως, συνειδητοποίησε ότι το… πολύχρωμο ακίνητο ήταν όντως το σπίτι της, έπαθε σοκ. Φυσικά, αναγκάστηκε να πληρώσει συνεργείο για να το επαναφέρει σε φυσιολογική κατάσταση. Στην καταγγελία της υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της έκανε τη δολιοφθορά για να την εκδικηθεί επειδή είχαν χωρίσει.

Καταδικάστηκε ερήμην

Για την πράξη του ο 47χρονος κατηγορήθηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δεν μπήκε καν στον κόπο να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, οπότε καταδικάστηκε ερήμην.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This