Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Στο δικαστήριο ο 53χρονος καθηγητής που μαχαίρωσε τον σκύλο στη Νίκαια

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αναβολή ζήτησε ο δεύτερος δράστης

Ενώπιων του εισαγγελέα θα βρεθεί ο 53χρονος καθηγητής που συνελήφθη στη Νίκαια επειδή μαχαίρωσε τον σκύλο που είχε χαθεί από τον ιδιοκτήτη του.

Η δικάσιμος ορίστηκε για την Πέμπτη στις 14:00 με κατηγορούμενους δύο άντρες, τον καθηγητή αλλά και έναν ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής ο οποίος χτυπούσε το ζώο με σιδερένιο σκουπόξυλο.

Ο 53χρονος υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο, γι αυτό και του επιτέθηκε και του έκανε κεφαλοκλείδωμα για να τον μαχαιρώσει, ενώ για τον σουγιά που έφερε πάνω του, δήλωσε ότι τον κρατάει για «ώρα ανάγκης». Ο δεύτερος δήλωσε ότι είχε υποχρεώσεις και ζητούσε αναβολή της δίκης.

Δείτε επίσης: Σκληρά στιγμιότυπα από το μαχαίρωμα του σκύλου στη Νίκαια (video)

Στη δίκη, θα βρεθούν φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία, ενώ υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ, η πορεία για την διαμαρτυρία του οργισμένου πλήθους, κατέληξε έξω από το σπίτι του 53χρονου δράστη. 

Ο σκύλος παραμένει νοσηλευόμενος και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, με τους κτηνιάτρους να δίνουν λίγες ελπίδες.

Δείτε επίσης: Οργισμένος λαός έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο στη Νίκαια (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ