Δεκαπέντε χρόνια «έφαγε» ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη πελάτισσά του

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Must Read

Κάθειρξη 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 32χρονο ψυκτικό, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στον δράστη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, το δικαστήριο, ωστόσο, απέρριψε τον ισχυρισμό του περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Στην απολογία του, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι καβγάδισε με το θύμα, απέφυγε, ωστόσο, να περιγράψει τη σκηνή του εγκλήματος. Επίσης, δήλωσε πως δεν μπορεί να θυμηθεί πώς κατάφερε απανωτά χτυπήματα με σφυρί στην 63χρονη γυναίκα, η οποία και εξέπνευσε επί τόπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This