Κυριακή 13/6/2021

Ο Αρτέμης Σώρρας αναπνέει καθαρό αέρα… ελευθερίας, μετά από 2,5 χρόνια!

Είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ο Αρτέμης Σώρρας, μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις βγήκε από τις φυλακές Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από εγκλεισμό δύο ετών και 5 μηνών, με την αποφυλάκισή του να στηρίζεται στις ευνοϊκές διατάξεις της υφ’ όρων απόλυσης.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη τον Ιούνιο του 2018 στον Άλιμο, είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, η οποία και έγινε δεκτή από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί πως το Δεκέμβριο του 2019 είχε καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, αλλά αθωώθηκε από σειρά άλλων αδικημάτων.

Όπως δήλωσε, σχετικά, ο δικηγόρος του, Βασίλης Χειρδάρης, «η έφεσή του κατά της καταδικαστικής απόφασης θα δικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021, όπου εκτιμώ ότι θα απαλλαγεί πλήρως γιατί η κατηγορία δεν στέκει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ