Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο της Μελίνας! «Υπήρξαν λάθη, όχι αλλεργική αντίδραση»

Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Νεκταρίας Πολάκη για αλλεργική αντίδραση

Must Read

Ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, πρότεινε την ενοχή της αναισθησιολόγου, Νεκταρίας Πολάκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση για κρεατάκια, το 2015.

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, δεν αποδείχθηκε ότι η μικρή Μελίνα έπαθε αλλεργική αντίδραση όπως ισχυρίζεται η αναισθησιολόγος, αλλά ότι υπήρξε πλήρης αδράνεια από μεριάς της για 20 λεπτά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο εισαγγελέας τόνισε ότι υπήρξε αφενός αδράνεια ενός περίπου 20λεπτου από την στιγμή που το παιδί εμφάνισε βρογχοσπασμό και αφετέρου λανθασμένη αντιμετώπιση αυτού του βρογχοσπασμού. Το χρονικό διάστημα αυτό, ήταν ικανό να κόψει το νήμα της ζωής της 4χρονης τη στιγμή που η αναισθησιολόγος θεώρησε ότι ο βρογχοσπασμος ήταν ένδειξη επικείμενης ανακοπής.

Υπερβολική δόση αδρεναλίνης

Επιπλέον, στα λάθη της αναισθησιολόγου, συγκαταλέγεται το ότι δεν χορήγησε βρογχοσταλτικα σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Η Νεκταρία Πολάκη χορήγησε στη μικρή Μελίνα υπερβολική δόση αδρεναλίνης η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά, όπως αποδείχθηκε ότι συνέβη στην 4χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This