Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο της Μελίνας! «Υπήρξαν λάθη, όχι αλλεργική αντίδραση»

Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Νεκταρίας Πολάκη για αλλεργική αντίδραση

Ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, πρότεινε την ενοχή της αναισθησιολόγου, Νεκταρίας Πολάκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επέμβαση για κρεατάκια, το 2015.

Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, δεν αποδείχθηκε ότι η μικρή Μελίνα έπαθε αλλεργική αντίδραση όπως ισχυρίζεται η αναισθησιολόγος, αλλά ότι υπήρξε πλήρης αδράνεια από μεριάς της για 20 λεπτά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο εισαγγελέας τόνισε ότι υπήρξε αφενός αδράνεια ενός περίπου 20λεπτου από την στιγμή που το παιδί εμφάνισε βρογχοσπασμό και αφετέρου λανθασμένη αντιμετώπιση αυτού του βρογχοσπασμού. Το χρονικό διάστημα αυτό, ήταν ικανό να κόψει το νήμα της ζωής της 4χρονης τη στιγμή που η αναισθησιολόγος θεώρησε ότι ο βρογχοσπασμος ήταν ένδειξη επικείμενης ανακοπής.

Υπερβολική δόση αδρεναλίνης

Επιπλέον, στα λάθη της αναισθησιολόγου, συγκαταλέγεται το ότι δεν χορήγησε βρογχοσταλτικα σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Η Νεκταρία Πολάκη χορήγησε στη μικρή Μελίνα υπερβολική δόση αδρεναλίνης η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά, όπως αποδείχθηκε ότι συνέβη στην 4χρονη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ