Εξώδικο Τσοχατζόπουλου στην ξαδέρφη του: «Με προσεγγίσατε ερωτικά και χυδαία με σατανική διαστροφή» (video)

Μύδροι Τσοχατζόπουλου για τους συγγενείς του

Must Read

Βαριές κατηγορίες κατά των συγγενών του εξαπολύει ο Άκης Τσοχατζόπουλος με εξώδικο.

Ο πρώην υπουργός στρέφεται κατά των συγγενικών του προσώπων και τους κατηγορεί για κλοπή, απάτη, παγίδευση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, ενώ ισχυρίζεται ότι όσο βρισκόταν στη φυλακή του έδιναν να καταναλώσει ύποπτα σκευάσματα. Το εξώδικο που έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, προς την ξαδέρφη του Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου αλλά και την κόρη της, έδωσε στη δημοσιότητα το protothema.gr:

«Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η σύζυγός μου κι εγώ λάβαμε τηλεφωνική κλήση και από τις δυο σας λέγοντάς μας ότι κάποιος προσωπικός γνωστός μας θέλει να έρθει σε επαφή με εμένα αποκλειστικά. Αφού καθυβρίσατε τη σύζυγό μου και την απειλήσατε, εκείνη διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς, όπως της υπαγόρευσαν οι ηθικές αρχές της. Με την κίνηση αυτή συμφωνώ απολύτως και εγώ. Μετά από πολύ λίγη ώρα η γραμματεία του συγκεκριμένου γνωστού μου μού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς με ότι είχατε ζητήσει με την ιδιότητα της αδερφής μου (που δεν έχω) να σας βρουν εργασία. Βεβαίως ουδέποτε συμφώνησα να χρησιμοποιήσετε το όνομά μου προς ίδιον όφελος. Με αφορμή αυτό το περιστατικό ήρθε η ώρα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά εσάς» αναφέρει στο εξώδικο ο  Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός κατηγορεί την ξαδέρφη του ότι οικειοποιήθηκε το όνομά του, ενώ του έκλεψε προσωπικά του αντικείμενα: «Από την εποχή που ήμουν υπουργός έως και σήμερα χρησιμοποιείτε το όνομά μου και τη μακρινή συγγένειά μας προκειμένου να προσπορίζεστε οφέλη τα οποία δεν σας ανήκουν. Γνωρίζω, έχετε κλέψει τις ατζέντες μου (από το γραφείο των γραμματέων μου) και απευθύνεστε σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου για να πλουτίζετε και προσωπικά μου αντικείμενα (έπιπλα, φακέλους, έγγραφα, υλικό του προσωπικού – ιστορικού αρχείου μου, αντικείμενα αξίας κ.λπ.) τα οποία ξέρω ότι άλλα είναι στο γκαράζ σας και άλλα τα έχετε πουλήσει. Μερικά από τα έγγραφα δε, τα έχετε πουλήσει σε αντιπάλους μου. Άλλωστε, δεν μπορώ να παραλείψω το “πλιάτσικο” που έχετε κάνει όχι μόνο στο γραφείο μου (κλειδιά του οποίου έχετε παρακρατήσει) αλλά και στο σπίτι μου (στη Δ. Αρεοπαγίτου). Δεν ξεχνώ ότι χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνα από τις ατζέντες μου, είχατε απευθυνθεί σε φίλο μου στην Κύπρο προκειμένου να του αποσπάσετε χρηματικά ποσά, δήθεν για θεραπεία μου, η οποία όμως κόστιζε 150 ευρώ μόνον».

«Μου δίνατε πονηρά σκευάσματα»

Επιπλέον, ο  Άκης Τσοχατζόπουλος  κατηγορεί τους συγγενείς του ότι του έδιναν να καταναλώσει σκευάσματα που τον κρατούσαν σε καταστολή όσο βρισκόταν στον Κορυδαλλό: «Μου είναι αδύνατο να ξεχάσω τις πολύ τακτικές επισκέψεις (που εσείς επιδιώκατε για έναν λόγο…) αμφοτέρων υμών όταν κρατούμην στο κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, που με προμηθεύατε με ύποπτα, πονηρά σκευάσματα τα οποία με καθήλωναν στο κρεβάτι για ημέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις επαφές μου με την στενή οικογένεια μου. Οι τακτικές επισκέψεις είχαν ένα στόχο. Να με καταστήσουν όμηρο σας σε όλα τα επίπεδα (…) και για τον δηλητηριασμένο χιτώνα (υποτίθεται πλυμένα ρούχα) που με προμηθεύσατε, κύριος λόγος των επισκέψεών σας ήταν η σατανική διαστροφή σας να με προσεγγίσετε ερωτικά και χυδαία» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This