Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Στον ανακριτή ο «ψευτογιατρός» για τον θάνατο τουλάχιστον 12 ασθενών!

Την πόρτα του πρώτου τακτικού ανακριτή αναμένεται να περάσει από λεπτό σε λεπτό ο 47χρονος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Ο 47χρονος είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία του, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται και σήμερα να ζητήσει κι άλλο χρόνο καθώς πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 12 ανθρωποκτονίες ασθενών που ακολούθησαν τις οδηγίες του και δυστυχώς κατέληξαν, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες και για 14 περιπτώσεις ασθενών που βρίσκονται εν ζωή.

Ο ψευτογιατρός κατηγορείται πλέον για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Εις βάρος του απειλούνται ποινές για κάθε ανθρωποκτονία ισοβίου καθείρξεως και για κάθε ένα από τα υπόλοιπα κακουργήματα προσκαίρου καθείρξεως μέχρι δεκαπέντε ετών.

Ο 47χρόνος χορηγούσε σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε ασθενείς με σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ