Εμβολιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος οίκου ευγηρίας!

Συνεχίζονται τα παρατράγουδα με τους εμβολιασμούς!

Must Read

Την ίδια ώρα που η Πολιτεία δίνει μάχη με τον χρόνο για να ξεκινήσουν από αύριο οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατάφερε να εμβολιαστεί μαζί με το προσωπικό οίκου ευγηρίας.

Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο δικηγόρος με γραπτή του δήλωση, μετά από σχετική ανάρτηση στο site της «Εφημερίδας των Συντακτών». Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, εμβολιάστηκε μαζί με το προσωπικό και τους φροντιζόμενους υπερήλικες του οίκου ευγηρίας «Ρόδι». Μάλιστα υποστηρίζει πως αυτό έγινε με απόφαση των λοιμωξιολόγων.

Βέβαια, ο γνωστός ποινικολόγος δεν είναι ούτε γιατρός ούτε ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό που εμβολιάζεται αυτές τις ημέρες με βάση τον σχεδιασμό της κυβέρνησης. Επίσης, ένα δεύτερο ζήτημα που ανακύπτει είναι πως εμβολιάστηκαν οι ηλικιωμένοι της συγκεκριμένης μονάδας, αφού από αύριο ξεκινούν επίσημα οι εμβολιασμοί

«Καυτά» ερωτήματα

Το ερώτημα παραμένει αμείλικτο: Παραβιάστηκε η προτεραιότητα που έχει δοθεί από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών; Μετά την… παρέλαση εμβολιασμών κυβερνητικών στελεχών από το… παράθυρο, έχουμε και άλλους ευνοημένους που κατ’ εξαίρεση προηγούνται στους εμβολιασμούς; Ο εμβολιασμός του κ. Κούγια εξασφαλίζει τη…«συνέχεια του κράτους»όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να δικαιολογήσει τους εμβολιασμούς των υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών;

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Δημοσιοποιήθηκε από το site της Εφημερίδας των Συντακτών μια ψευδής είδηση που θέλω να πιστεύω ότι μάλλον οφείλεται σε κακή πληροφόρηση από ένα δημοσιογράφο, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη με τους κατηγορούμενους για την ανθρωποκτονία του αείμνηστου Μένη Κουμανταρέα, στην οποία είμαι δικηγόρος υπερασπίσεως του ενός εξ αυτών.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο «Υγεία». Η αλήθεια είναι ότι είμαι συνήγορος του βραβευμένου πανευρωπαϊκά οίκου φροντίδας ηλικιωμένων με την επωνυμία «Ρόδι» και λόγω της τακτικής παρουσίας μου στα γραφεία της συγκεκριμένης επιχειρήσεως που είναι σχεδόν δίπλα στο «Υγεία», στη λεωφόρο Καποδιστρίου στο Μαρούσι, με απόφαση των λοιμωξιολόγων που εμβολίασαν το προσωπικό και τους φροντιζόμενους υπερήλικες της μονάδος, δόθηκε εντολή να εμβολιαστώ και εγώ.

Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτή την επώνυμη και υπεύθυνη τοποθέτησή μου οι υπεύθυνοι του site της Εφημερίδας των Συντακτών θα διορθώσουν τα όσα αναφέρουν και θα ανακαλέσουν και στην τάξη αυτούς που τους πληροφόρησαν ψευδώς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This