Τετάρτη 4/8/2021

Το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε καθαρίστρια της πρώην Αγροτικής Τράπεζας

Μπορεί πλέον να ασφαλιστεί με καθεστώς πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης

Και με νέα δικαστική απόφαση το τριμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τις καθαρίστριες της πρώην Αγροτικής απορρίπτοντας σχετική τριτανακοπή κατά της απόφασης της ειδικής εκκαθάρισης της τράπεζας του ΕΦΚΑ που ήδη δικαίωνε την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Συνέπεια και της δεύτερης αυτής θετικής απόφασης υπέρ της εργαζόμενης είναι να ασφαλιστεί πλέον με καθεστώς πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης αναδρομικά από τον ΕΦΚΑ, με σημαντικότατες επομένως θετικές συνέπειες για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά της δικαιώματα.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εργαζόμενης Δημήτρης Περπατάρης κάλεσε (με αφορμή και τη δεύτερη αυτή συνεχόμενη θετική υπέρ εργαζόμενης  Δικαστικής Απόφασης)  την Εκκαθάριση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  να παραιτηθεί πλέον από κάθε σχετικό δικόγραφο τριτανακοπής κατά εργαζόμενης καθαρίστριας διασφαλίζοντας ενιαία και χωρίς την επιβάρυνση πρόσθετων δικαστικών δαπανών και για τις δύο πλευρές τα ώριμα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα αυτής της κατηγορίας εργαζομένων, που με πολλούς κόπους, θυσίες και προπάντων αγώνες  διεκδίκησαν και κέρδισαν το δικαίωμα στη σταθερή απασχόληση  και τώρα και στη θεμελίωση των Ασφαλιστικών και Συνταξιοδοτικών του δικαιωμάτων και μάλιστα υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ