Ντροπή! Βγήκε από τη φυλακή ο καθηγητής «φακελάκιας» των Σερρών

Must Read

Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ Σερρών), δέκα μήνες μετά την σύλληψή. Ο καθηγητής κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκια από φοιτητές του προκειμένου να τους περνάει στα μαθήματά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από σύμφωνη απόφαση της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας, τόσο ο καθηγητής, όσο και ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου, είχαν κριθεί στις αρχές Οκτωβρίου προσωρινά κρατούμενοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και είχαν οδηγηθεί στις φυλακές της Νιγρίτας.

Τους έκανε «φροντιστήριο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μερικές μέρες έχει αφεθεί ελεύθερος και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία.

Ο καθηγητής λογιστικής, γνωστός και ως «φακελάκιας» κατηγορείται ότι είχε στήσει «επιχείρηση» πώλησης προαγωγικών βαθμών, έναντι ποσών που κυμαίνονταν από 250 ως 400 ευρώ, ανάλογα με το μάθημα. Ο ίδιος φερόταν πως παρέπεμπε τους φοιτητές του στο φροντιστήριο, όπου πλήρωναν το ποσό που αντιστοιχούσε δήθεν σε ενισχυτικά μαθήματα που θα τους βοηθούσαν να γράψουν καλύτερα στην επόμενη εξέταση.

Σύμφωνα με ορισμένες καταγγελίες φοιτητών, σε κάποιες φοιτήτριες προτεινόταν η εναλλακτική επιλογή να «πληρώσουν» με ένα πέρασμα από το κρεβάτι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This