Παρασκευή 30/7/2021

Υπάλληλος του υπουργείου ανάπτυξης αρνείται να εκτελέσει εισαγγελική παραγγελία!

Ν. Μαστρομιχάλης: Ο υπάλληλος που αρνείται να εκτελέσει εισαγγελική εντολή!

Ένα κράτος που λειτουργεί εκτός νόμου. Ένα κράτος όπου κάποιος υπάλληλος μπορεί μα αγνοεί επιδεικτικά την Ελληνική Δικαιοσύνη, φτάνοντας στο σημείο να αρνείται ακόμα και την εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας!

Αυτά που συμβαίνουν στο υπουργείο ανάπτυξης, περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής δεν θα συνέβαιναν σε κανένα κράτος δικαίου στον κόσμο. Είναι όμως και μία εξήγηση της κακοδαιμονίας που μαστίζει την πατρίδα μας, διότι ένας οποιοσδήποτε υπάλληλος όπως ο Νίκος Μαστρομιχάλης μπορεί να γκρεμίζει το κράτος δικαίου και να παραμένει στο απυρόβλητο.
Φυσικά η παραβίαση αυτού ακριβώς του κράτους δικαίου, δεν γίνεται ποτέ από «χόμπι». Αλλά πάντα κρύβεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό, πολύ πιο βρώμικο, όταν υπάλληλοι του δημοσίου αρνούνται να εκτελέσουν εισαγγελικές εντολές.
Σε αυτό φυσικά οφείλουν να απαντήσουν η προϊσταμένη του κυρίου αυτού, που φαίνεται ότι καλύπτουν τέτοιες έκνομες ενέργειες και συμπεριφορές. Διότι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει αλυσίδα ευθυνών και συγκάλυψης.
Η μη εκτέλεση εισαγγελικών παραγγελιών πάντως παραπέμπει σε άλλου είδους καταστάσεις, σε τριτοκοσμικές χώρες. Όχι φυσικά σε μία χώρα μέλος της ΕΕ και σε υποτιθέμενα «επιτελικά κράτη».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ