Ήττα Κούγια στην αγωγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ: Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη»!

H αγωγή απορρίφθηκε και για το λόγο πως δεν είχε αποσταλεί εξώδικο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Must Read

Ως… απαράδεκτη απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή του Αλέξη Κούγια κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Η… σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Αλέξη Κούγια, όπως είναι γνωστό, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα περνάει από τα δικαστήρια. Με το αποτέλεσμα να είναι κατά κανόνα το ίδιο. Τώρα, απορρίφθηκε η αγωγή που είχε κάνει ο γνωστός ποινικολόγος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για την ανακοίνωση με την όποια η τελευταία είχε απαντήσει στη δήλωση του, που είχε χαρακτηρίσει «μαϊμού» το πρωτάθλημα που κατέκτησε η Ένωση το 2018. Ανακοίνωση που ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει συκοφαντική για το πρόσωπο του.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, η εκδίκαση είχε γίνει στις 15 Οκτωβρίου του 2020 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και την είχε ακολουθήσει ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία είχε υποστηρίξει πως είχε «διαλύσει» την υπεράσπιση της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους οποίους χαρακτήριζε και «κακόμοιρους». Αξίζει να σημειωθεί πως η αγωγή απορρίφθηκε και για τον τυπικό λόγο πως δεν είχε στείλει εξώδικο, ως όφειλε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία είχε αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση.

Γενικώς, η αγωγή κρίθηκε ως απαράδεκτη λόγω της μη τήρησης της παρ. 5 του νόμου 1178/1981, όπως ισχύει μετά την αντικατάσταση της από το άρθρο 37, παρ.2 του νόμου 4356/2015. Την ένσταση της ακυρότητας είχε καταθέσει η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην εκδίκαση, κ. Έλλη Ρίζου. Η αγωγή απορρίφθηκε και το δικαστήριο καταδίκασε και τον ενάγοντα στα δικαστικά έξοδα των εναγόμενων, ύψους περίπου 1.100 ευρώ. Στην εκδίκαση είχε παρασταθεί αυτοπροσώπως εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Αλέξης Κούγιας.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This