Στην ανακρίτρια υπό άκρα μυστικότητα ο 25χρονος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη

Κατέθεσε τα ξημερώματα και πρότεινε δύο μάρτυρες που γνώριζαν την συμπεριφορά του Λιγνάδη

Must Read

Yπό άκρα μυστικότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης κατέθεσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη ο δεύτερος από τους δύο καταγγέλλοντες βιασμό, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πρών «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου.

Ο 25χρονος, που η μήνυσή του οδήγησε στην απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του καλλιτέχνη, ήρθε από τη Σουηδία όπου κατοικεί μόνιμα και εξετάστηκε νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσης του, σύμφωνα με την οποία φέρεται ο καλλιτέχνης να τον βίασε το 2010, σε χρόνο δηλαδή που ο μηνυτής ήταν 14 ετών.

Πρότεινε 2 μάρτυρες

Επίσης ο μάρτυρας φαίνεται ότι πρότεινε στη δικαστική λειτουργό την εξέταση δύο προσώπων, που ανήκαν τότε στο φιλικό περιβάλλον του, προκειμένου καταθέσουν στοιχεία που, κατά τον 25χρονο, επιβεβαιώνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές του κατηγορούμενου και είναι πρόθυμοι να καταθέσουν.

Τον είχε βιάσει στο σπίτι του στο Μεταξουργείο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μηνυτής, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου, βιάστηκε από τον Λιγνάδη όταν ήταν 14 ετών, μαθητής της β΄ γυμνασίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κτήνος του θεάτρου τον είχε προσεγγίσει στην περιοχή του Μεταξουργείου με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να κάνει καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο. Εκτός των άλλων ανέφερε ότι ο ίδιος και ο θύτης του συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και εν τέλει ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του. Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και σε άλλα ανήλικα παιδιά που ο Δημήτρης Λιγνάδης δεχόταν στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This