Στα χέρια των ανακριτικών αρχών το βίντεο με τον τροχονόμο μετά το τροχαίο με τον Ιάσονα έξω από τη Βουλή

Καταθέτει και ο δεύτερος μάρτυρας, ένας οδηγός ταξί

Must Read

Το οπτικοακουστικό υλικό από το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που οδήγησε στον εγκεφαλικό θάνατο του 23χρονου Ιάσονα, βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση. Μεταξύ του υλικού βρίσκεται και το βίντεο με τον τροχονόμο να διώχνει αυτόπτη μάρτυρα, έναν διανομέα, ο οποίος εντοπίστηκε και έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο άτυχος Ιάσονας πέρασε κανονικά με πράσινο φανάρι πριν τη σύγκρουση που του στοίχισε τη ζωή…

Ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει και θα αποσαφηνίσει με τη βοήθεια των βίντεο, τις συνθήκες υπό τις οποίες το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., αρμόδιο για την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Διαβάστε ακόμα: Κινδύνεψε και η Ειρήνη Αγαθοπούλου! «Παραβιάζουν διαρκώς το κόκκινο φανάρι στη Βουλή»

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θεόδωρος Χρονόπουλος σχολίασε στον ΑΝΤ1 ότι η αντίδραση του σώματος στο περιστατικό με τον τροχονόμο ήταν άμεση και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και σήμερα διοικητική διαδικασία: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να είναι μακριά από εμάς. Οι μηχανισμοί υπάρχουν, δεν θέλω να προκαταβάλλω ενέργειες της διοίκησης αλλά το έχουμε δει ότι υπάρχει άμεση αντίδραση από τη μεριά τη δική μας προκειμένου να διορθώνονται τέτοιου είδους περιπτώσεις».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία φαίνεται πως έχει εντοπίσει και δεύτερο μάρτυρα για την υπόθεση, έναν οδηγό ταξί που κινούταν παράλληλα με την μηχανή λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση, ο οποίος θα καταθέσει στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This