DNA και κάμερες αθώωσαν ξενοδοχοϋπάλληλο από την κατηγορία βιασμού

O διαπληκτισμός για ένα χαμένο 50ευρω

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού που είχε καταγγείλει τον Σεπτέμβριο του 2019 μια 23χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος και σόκαρε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς ο 35χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.

Συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία, όπως τις καταθέσεις μαρτύρων και ειδικών, την ιατροδικαστική εξέταση και εκείνη του DNA, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κι άλλα αποδεικτικά, το Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου υιοθέτησε πλήρως την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα και αποφάνθηκε ότι η κατηγορία του βιασμού σε βάρος του άνδρα δεν στοιχειοθετείται. Οπως δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος του 35χρονου, η ανατροπή αυτή έφερε μεγάλη ανακούφιση στον πελάτη του, ο οποίος από την αρχή διακήρυττε την αθωότητά του.

Στην εθνική οδό

Ολα άρχισαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν η 23χρονη κοπέλα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς να περπατάει με κλειστά μάτια και βρόμικα ρούχα στην εθνική οδό, στο ύψος του Κακού Ορους, και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον συνάδελφό της. Ο τελευταίος συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια απολογήθηκε στον ανακριτή, με κίνδυνο να προφυλακιστεί. Με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο νεαρός ξενοδοχοϋπάλληλος απουσίασε μόλις οκτώ λεπτά από το ξενοδοχείο, προκειμένου να παραλάβει την κοπέλα, έπειτα από δική της κλήση. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους για ένα χαμένο 50ευρω.

Η κοπέλα εκνευρισμένη το έβαλε στα πόδια και, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε απομακρυνθεί αρκετά από τη δουλειά, τηλεφώνησε στον συνάδελφό της για να πάει να την πάρει με το αυτοκίνητο. Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, τη βίασε. Εκείνος πάλι υποστηρίζει ότι την αναζήτησε, αλλά δεν τη βρήκε και, αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του, επέστρεψε στο ξενοδοχείο εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά της.

Ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ του βιασμού ή της άσκησης βίας σε βάρος της δεν βρέθηκαν, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ενώ -με βάση την ανάλυση του DNA- δεν υπήρξε ούτε συνουσία μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This