Ο 24χρονος που «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και καταγγέλλει βιασμό! – Ποιοι απειλούν τους μάρτυρες;

Μια επίθεση με μαχαίρι και απειλητικά τηλεφωνήματα για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Must Read

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του γνωστού θεατρανθρώπου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων! Μόλις λίγες μέρες μετά την κατάθεση ενός 29χρονου πρώην μαθητή του πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης και τελικά «έκαψε» τον κατηγορούμενο, καταθέτοντας ότι και ο ίδιος είχε πέσει θύμα «αποπλάνησης», μια νέα μαρτυρία αναμένεται να οδηγήσει σε νέα δικογραφία για βιασμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 24χρονος άνδρας ο οποίος προσήλθε να καταθέσει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, κατήγγειλε τελικά και τον δικό του βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να επιβεβαίωσε περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στα οποία ο ίδιος βρισκόταν μπροστά. Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, ο προφυλακισμένος πλέον Λιγνάδης, τον είχε «ψαρέψει» στον δρόμο και στη συνέχεια τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου τελικά τον βίασε. Την ίδια στιγμή, ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιμένει να αρνείται τα πάντα.

Τους έκανε να τον εμπιστευτούν και τους έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ

Σύμφωνα με τις περιγραφές του 24χρονου, ο Λιγνάδης χρησιμοποιούσε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης, καθώς πλησίαζε νεαρά άτομα και τους έπειθε να τον εμπιστευτούν, ενώ στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του όπου με αλκοόλ και ναρκωτικά εξασθενούσε τις αντιστάσεις τους και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. Μάλιστα σύμφωνα με την Realnews,  η μαρτυρία του 24χρονου αναμένεται να φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αναμένεται να ανοίξει νέα δικογραφία.

Επίθεση με μαχαίρι και απειλητικά τηλεφωνήματα

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπάρχουν μάρτυρες και καταγγέλοντες στην υπόθεση Λιγνάδη οι οποίοι δέχονται απειλές προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Σύμφωνα με πηγές, ένας από τους μηνυτές πριν λίγες ημέρες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ άλλοι μάρτυρες δέχονται ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ποιος απειλεί άραγε τους ανθρώπους που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τις στιγμές τρόμου και εξευτελισμού που βίωσαν στα χέρια του «εκλεκτού» του υπουργείου Πολιτισμού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This