Παράσταση κατά του 58χρονου δράστη από τις ιδιοκτήτριες των θυρίδων

Must Read

Παράσταση πολιτικής αγωγής υπέβαλαν οι ιδιοκτήτριες των θυρίδων που “έκαναν φτερά”, στον 12ο Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση κλοπής 4 εκατομμυρίων ευρώ και κοσμημάτων με κατηγορούμενο τον 58χρονο επιχειρηματία, σύζυγο γνωστής αισθητικού και τηλεπερσόνας.

Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε σήμερα η μία από τις ιδιοκτήτριες των τεσσάρων θυρίδων που παραβιάστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.
Η γυναίκα προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο μαζί με το συνήγορο της Αλέξη Κούγια προκειμένου να δηλώσουν παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας
Ο κ. Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί και δεύτερη παθούσα, δήλωσε πως αναμένει τις έρευνες στο κινητό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 58χρονου που έχει προφυλακιστεί.
Παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλώσει και τρίτη παθούσα, η οποία εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.
Εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:
«Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις.
Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα».
Ο συνήγορος των δύο από τις τέσσερις ιδιοκτήτριες των θυρίδων που “έκαναν φτερά”, αναφέρθηκε και στον υπερασπιστικό ισχυρισμό του 58χρονου κατηγορούμενου πως απαιτείται περισσότερος χρόνος για τη διάρρηξης μιας θυρίδας, αλλά και για το DNA του που βρέθηκε σε ένα κουτί θυρίδας. «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το DNA και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς, μου εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο» σχολίασε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This