Τετάρτη 4/8/2021

Παράσταση κατά του 58χρονου δράστη από τις ιδιοκτήτριες των θυρίδων

Παράσταση πολιτικής αγωγής υπέβαλαν οι ιδιοκτήτριες των θυρίδων που “έκαναν φτερά”, στον 12ο Ανακριτή που ερευνά την υπόθεση κλοπής 4 εκατομμυρίων ευρώ και κοσμημάτων με κατηγορούμενο τον 58χρονο επιχειρηματία, σύζυγο γνωστής αισθητικού και τηλεπερσόνας.

Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε σήμερα η μία από τις ιδιοκτήτριες των τεσσάρων θυρίδων που παραβιάστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό.
Η γυναίκα προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο μαζί με το συνήγορο της Αλέξη Κούγια προκειμένου να δηλώσουν παράσταση για υποστήριξη της κατηγορίας
Ο κ. Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί και δεύτερη παθούσα, δήλωσε πως αναμένει τις έρευνες στο κινητό και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 58χρονου που έχει προφυλακιστεί.
Παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλώσει και τρίτη παθούσα, η οποία εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.
Εξερχόμενος από το ανακριτικό γραφείο ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:
«Ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου. Μόλις λάβω αντίγραφο της δικογραφίας, θα μελετήσω και θα ζητήσω κι εγώ ανακριτικές πράξεις.
Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα».
Ο συνήγορος των δύο από τις τέσσερις ιδιοκτήτριες των θυρίδων που “έκαναν φτερά”, αναφέρθηκε και στον υπερασπιστικό ισχυρισμό του 58χρονου κατηγορούμενου πως απαιτείται περισσότερος χρόνος για τη διάρρηξης μιας θυρίδας, αλλά και για το DNA του που βρέθηκε σε ένα κουτί θυρίδας. «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το DNA και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς, μου εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο» σχολίασε ο κ. Κούγιας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ