Στο εδώλιο δύο ψαράδες για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο!

Must Read

Για τις 12 Μαϊου προσδιορίστηκε τελικά η δίκη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Βόλου, των δύο ψαράδων που φέρονται να είδαν για τελευταία φορά ζωντανό τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη, στις 30 Αυγούστου 2016 στο λιμάνι Βότση Αλοννήσου, πριν εξαφανιστεί.

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για έκθεση ζωής σε κίνδυνο με δόλο και πρόθεση από κοινού, ενώ από την αμέλειά τους προκλήθηκε κίνδυνος για τη ζωή του. Ο άτυχος νεαρός, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διέμενε στο Βέλγιο, είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο με την 24χρονη φίλη του και τα ίχνη του χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου 2016.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, την τελευταία φορά εθεάθη να κολυμπάει προς την έξοδο του λιμανιού Βότση, ενώ το ίδιο βράδυ άρχισαν οι έρευνες του Λιμενικού στην περιοχή και με το πρώτο φως της 31ης Αυγούστου, δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το ποσό των 400 ευρώ.

Η μητέρα του Ματούλα Κουτρώτσιου, υποστηρίζει ότι ο Γιώργος ήταν σκεπτικός, αλλά δεν έδωσε σημασία. Δεν είχε δώσει δικαίωμα στο παρελθόν, εξηγεί. Μετά από ένα πρόβλημα που είχε με την υγεία του πριν χρόνια δεν είχε παρατηρηθεί κάτι. Ήταν καλά με τη σύντροφό του. «Τι έγινε ο Γιώργος εκεί στο λιμάνι; Δεν μπορεί να εξαφανίζεται ένας άνθρωπος έτσι. Ή οι εξωγήινοι τον τράβηξαν ή η θάλασσα τον ρούφηξε ή ανθρώπινο χέρι τον πήρε» λέει η ίδια.

Από την πλευρά τους οι ψαράδες αρνούνται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This