Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του «Παίδων Αγία Σοφία» για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει από ώρα σε ώρα ο 61χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» προκειμένου να απολογηθεί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών μέσα στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να τέλεσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, την ώρα που το ένα παιδί βρίσκονταν σε κατάσταση αναισθησίας λόγω χειρουργικής επέμβασης και το άλλο είχε υποβληθεί σε διασωλήνωση.

Σε βάρος του 61χρονου οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Ακόμη, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων. 

Ωστόσο ο 61χρονος  αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και υποστηρίζει πως σήμερα ενώπιον του ανακριτή θα αποδείξει την αθωότητα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This