Καρδίτσα: Στο εδώλιο 32χρονος που μαχαίρωσε την σύντροφο του και τους συγγενείς της!

Νόμιζε ότι η γυναίκα τον απατά και ήθελε να την εκδικηθεί!

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει την Δευτέρα ένας 32χρονος άνδρας, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας, ενδοοικογενειακής απειλής και εξύβρισης.

Τον Δεκέμβριο του 2019, στον οικισμό ρομά Σοφάδων Καρδίτσας, ο δράστης είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν πιστεύοντας ότι η σύντροφός του τον απατά, άρχισε να την σέρνει στο δρόμο μέχρι που έφτασε έξω από το κατάστημα των γονέων της, όπου την μαχαίρωσε, ενώ άρχισε να καρφώνει με το μαχαίρι επίσης τους συγγενείς της, τους γονείς και τον αδελφό της γυναίκας, που πήγαν να τη βοηθήσουν.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο κατηγορούμενος είναι κρατούμενος και επειδή τον Μάιο λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης και υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε με δύο μαχαίρια κατά της τότε συντρόφου του, των γονέων και του αδελφού της, καταφέρνοντας πλήγματα στο σώμα τους, τραυματίζοντας σοβαρά τη μία από τις δύο γυναίκες, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύσει η ζωή της.

Όπως είχε υποστηρίξει στην απολογία του, καθώς θεωρούσε πως η 31χρονη σύντροφός του έχει παράλληλα σχέσεις και με άλλους, μπήκε στο σπίτι της και την τράβηξε έξω από αυτό, σέρνοντάς τη στον δρόμο. Φτάνοντας έξω από το παντοπωλείο που διατηρούσαν οι γονείς της, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο 48χρονος πατέρας της, η 47χρονη μητέρα και ο 24χρονος αδελφός της, ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν από το κατάστημα για να δουν τι συνέβαινε και αντίκρισαν αιμόφυρτη την 31χρονη στα χέρια του συντρόφου της. Τότε επιχείρησαν να παρέμβουν, αλλά ο 32χρονος τους επιτέθηκε και τους τραυμάτισε με τα δύο μαχαίρια, μήκους 10 και 15 εκατοστών αντίστοιχα.

Στον οικισμό κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τόσο τον φερόμενο ως δράστη, όσο και τα θύματα για νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This