Αττική: Στον ανακριτή παππούς-τέρας που ασελγούσε για χρόνια στην εγγονούλα του!

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ένας 83χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης εγγονής του. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το κορίτσι ηλικίας 17 ετών σήμερα, αποκάλυψε στην μητέρα της ότι τα τελευταία επτά χρόνια βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παππού της. Έντρομη στην συνέχεια η μητέρα έσπευσε στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε τον 83χρονο πατέρα της. Η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 10 ετών και αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη το μαρτύριό της φαίνεται ότι στάθηκε ένα ειρωνικό σχόλιο του παππού της όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου. 

Μπεκατώρου

Στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων έχουν καταθέσει ήδη η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, η μητέρα της και ο θείος της κοπέλας και γιος του 83χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This