Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Μανώλη Καλομοίρη

Must Read

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Μανώλη Καλομοίρη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη προτείνει ο Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Ο εισαγγελέας προτείνει ο 30χρονος γιος του μαντιναδολόγου που πυροβόλησε τον Γιώργο Ξυλούρη μόλις είδε τον πατέρα του Λευτέρη Καλομοίρη να κείτεται στο οδόστρωμα από σφαίρες, να κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και να μην αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του βρασμού ψυχής.

Ο 30χρονος που είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης υποστήριξε κατά την απολογία του: «Τρελάθηκα. Θόλωσα. Δεν ξέρω αν έριξα 1 ή 7 σφαίρες, ξέρω ότι άδειασα το πιστόλι μου. Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο θα έκανα τα ίδια. Αυτό που θα άλλαζα είναι ότι θα έπαιρνα τη μάνα μου και τον πατέρα του από τα Ανώγεια». 

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο Εισαγγελέας δήλωσε κατά την πρότασή του: «Αισθανόταν ότι ο Καλομοίρης τον είχε ξεφτιλίσει. Πήρε λοιπόν το όπλο του. Στόχος του ήταν να βρει τον κατηγορούμενο όχι τον Λευτέρη Καλομοίρη ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει και κατά αυτή την προσπάθεια συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να πυροβολείται ο Καλομοίρης κατά τη διάρκεια της πάλης και να πέφτει νεκρός. Αν ο Ξυλούρης είχε πρόθεση να τον σκοτώσει θα το είχε κάνει από την αρχή. Το όπλο που πήρε εξαρχής και το είχε ανά χείρας το προόριζε για τον Ξυλούρη. Τον πυροβόλησε 7 φορές» δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This