Καταπέλτης ο ιατροδικαστής: «Μαρτυρικοί οι θάνατοι των ασθενών του ψευτογιατρού» (video)

Τους έκανε ενδοφλέβια χορήγηση βοτάνων και τους άφηνε να λιμοκτονούν

Must Read

Η ανακριτική διαδικασία ολοκληρώθηκε για τον προφυλακισμένο ψευτογιατρό και σύντομα θα βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Ο αυτοαποακαλούμενος «γιατρός» που οδήγησε στο θάνατο δώδεκα ανθρώπους μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δώδεκα ανθρωποκτονίες και δεκαπέντε απόπειρες ανθρωποκτονίες, όπως επίσης και για κακουργηματική απάτη που ξεπερνάει 860.000 ευρώ.

Ο ψευτογιατρός «έγδυνε» απελπισμένους καρκινοπαθείς και τους έπειθε ότι θα τους θεραπεύσει με βότανα και σκευάσματα, ενώ τους ανάγκαζε να σταματήσουν τις χημειοθεραπείες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο του ΟΡΕΝ, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα θύματα έκανε λόγο για μαρτυρικό θάνατο των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν τον απατεώνα γιατρό.

Απόσπαμα από τις ιατρικές πραγματογνωμοσύνες αναφέρει: «Σκοπός του ήταν να χειρουργεί τους ασθενείς δήθεν για να γίνουν περιπατητικοί αφού πρώτα τους είχε διακόψει τη θεραπεία. Οι μεν ασθενείς με κακοήθεια πεθαίνουν. Όσοι ασθενείς με νεοπλασία επέζησαν, έχει επηρρεαστεί το προσδόκιμο επιβίωσής τους και η ποιότητα της ζωής τους λόγω των μεταστάσεων που εκδήλωσαν μετά την διακοπή της ιατρικής θεαρεπείας από τον ίδιο».

Στα πορίσματα αναφέρεται δολοφονική δράση με υποτιθέμενα θαυματουργά κύτταρα εξ Αμερικής, ενδοφλέβια χορήγηση βοτάνων με δολοφονική δράση αλλά και απαράδεκτη λιμοκτονία των ασθενών του, τους οποίους έπειθε ότι δεν πρέπει να τρώνε σχεδόν τίποτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα ήταν ότι στέρησε ένα σουβλάκι που ζήτησε να φάει ένα από τα ανήλικα θύματά του λίγο πριν πεθάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This