Στον ανακριτή σήμερα ο δολοφόνος του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων!

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί από λεπτό σε λεπτό ο 32χρονος δράστης που δολοφόνησε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Ώσπου να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της υπόθεσης είχαν κάνει προσεκτική έρευνα στο περιβάλλον του 60χρονου υπαλλήλου, που όμως δεν έδειχνε ότι είχε έχθρες. Η άκρη του νήματος βρέθηκε τελικά στην πολυκατοικία όπου διέμενε και στους καβγάδες του με έναν γείτονα για τα κοινόχρηστα.

Την υπόθεση «έδεσαν» τα στοιχεία από το όχημα του δράστη και οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον 32χρονο Έλληνα, ο οποίος «δικαιολόγησε» την πράξη του με έναν απίθανο ισχυρισμό. Όπως είπε μετά τη σύλληψή του, το θύμα και η σύζυγός του που ήταν διαχειριστές στην πολυκατοικία τον χρέωναν επιπλέον χρήματα για τα κοινόχρηστα και του είχαν κάνει… μάγια! «Μου έκαναν μάγια. Τον σκότωσα και μετά από αυτό, όλα είχαν φύγει…», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς!

Με αυτές τις εμμονές να τον καθοδηγούν, ο 32χρονος προμηθεύτηκε ένα όπλο από την «αγορά» του Μενιδίου, έστησε καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας και όταν ο 60χρονος σχόλασε και μπήκε στο αυτοκίνητό του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές στο κεφάλι. Κατόπιν, διέφυγε με το αυτοκίνητο της μητέρας του από το οποίο είχε αφαιρέσει τις πινακίδες.

Το τραγικό είναι ότι η μητέρα του 32χρονου γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος και παρ’ όλο που τον πίεζε να παραδοθεί, εκείνος την πήρε και έφυγαν μαζί για την Αλβανία όπου κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα! Όταν εξιχνιάστηκε η υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τις αλβανικές αρχές την σύλληψη του δράστη και την έκδοσή του στην Ελλάδα, όπως και έγινε. Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του 32χρονου, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στιλέτο και 31 φυσίγγια, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This