Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός

Must Read

Οι δικαστικές αρχές του Βελγίου έδωσαν πράσινο φως να επιστρέψει στην Ελλάδα ο  καταδικασμένος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Λαγού κρίθηκε εκτελεστέο από την Εισαγγελία Βρυξελλών και θα εκδοθεί τελικά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Εισαγγελέως Σάρα Ντουράντ ο Λαγός έχει δικαίωμα για έφεση μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο όπως φαίνεται ο ίδιος συναινεί με την απόφαση: «Το προδικαστικό τμήμα του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες αποφάσισε σήμερα σχετικά με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Ι.Λ.: το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κηρύχθηκε εκτελέσιμο. Η διορία για πιθανή προσφυγή λήγει έως τη Δευτέρα. Για προφανείς λόγους ασφαλείας, η ημερομηνία παράδοσης δεν μπορεί να κοινοποιηθεί» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This