Εισαγγελέας: Να παραπεμφθεί ο ψευτογιατρός και 16 συνεργοί του – Ανάμεσα τους και πρώην υπουργός, γιατρός στο επάγγελμα!

Στους συνεργούς περιλαμβάνονται, επίσης, γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, ένας έμπορος βοτάνων και μία μοναχή

Must Read

Να δικαστεί για τον θάνατο 12 καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, προτείνει η Εισαγγελέας, Αγγελική Κουρινιώτη, για τον ψευτογιατρό-βοτανολόγο στην πρόταση της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στην πρόταση-«κόλαφο» που απαριθμεί 300 σελίδες, η εισαγγελική λειτουργός εισηγείται να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο 47χρονος Dr. Kontos και 16 συνεργοί του, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Ανάμεσα στους 16 συνεργούς του περιλαμβάνονται γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, μία μοναχή, ένας έμπορος βοτάνων και ένας πρώην υπουργός, γιατρός στο επάγγελμα.

Είχε αποδεχθεί ότι παρίστανε το γιατρό

Στην απολογία του στον ανακριτή, ο 47χρονος είχε αποδεχθεί ότι παρίστανε το γιατρό, αλλά όχι ότι παραπλάνησε τα θύματά του. «Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει την θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες, εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών», είχε ισχυριστεί.

Είχε υποστηρίξει δε πως σκοπός του ήταν να επιμηκύνει το χρόνο ζωής των ασθενών και, αν μη τι άλλο, ο ίδιος είχε καταφέρει να τους προσφέρει υπηρεσίες placebo!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This