Στη φυλακή ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του στην Αγία Βαρβάρα

Must Read

Την προσωρινή κράτηση του 75χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του για το στυγερό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα.

Ο κατηγορούμενος που πυροβόλησε την 64χρονη έξω από το σπίτι της με τρεις σφαίρες στο λαιμό και τον ώμο, απολογήθηκε επί τρεις ώρες. Εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του αλλά αναφέρθηκε εκτενώς στις αντεγκλήσεις που είχε με την άτυχη γυναίκα ως προς το διαμοιρασμό της κοινής περιουσίας τους.

Όπως είχε αναφέρει και προανακριτικά στους αστυνομικούς, το μοιραίο βράδυ είχε πάει στο σπίτι της για να της ζητήσει χρυσαφικά της αδερφής του. 0 75χρονος ανέφερε ότι τον έβρισε και αυτό ήταν η αφορμή για να την πυροβολήσει, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί σε φυλακή της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This