Δευτέρα 14/6/2021

Να τιμωρηθεί ο πατέρας τους ζητούν οι κόρες της 64χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα: «Είμαστε η φωνή της μάνας μας»

Στο πλευρό τους και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας - «Είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία»

Να δικαιωθεί η μνήμη της μητέρας τους ζητούν οι κόρες της 64χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον εν διαστάσει σύζυγό της έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, την περασμένη Πέμπτη.

Καταρρακωμένοι από το γεγονός που σημάδεψε για πάντα την οικογένειά τους, οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας που έπεσε νεκρή όταν πυροβολήθηκε με τρεις σφαίρες από τον ίδιο τον πατέρα τους ζήτησαν παραδειγματική τιμωρία.

Μαζί με τον θείο τους και αδερφό της μητέρας τους προσήλθαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενοι από την δικηγόρο τους Γιάννα Παναγοπούλου και δήλωσαν παράσταστη προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 74χρονου πατέρα τους.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη για τη μάνα μας. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε η φωνή της μάνας μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα όλα τα χρόνια. Η μάνα μου έφυγε άδικα» δήλωσε μια από τις κόρες της άτυχης γυναίκας που σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπήρξε για πολλά χρόνια θύμα βίαιων συμπεριφορών από τον σύζυγό της.

Με δάκρυα στα μάτια, ο αδερφός της 64χρονης γυναίκας δήλωσε: «Ήταν ένας άγγελος η αδερφή μου, την σκοτώσει κατευθείαν στο κεφάλι. Ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία. Τίποτε άλλο. Για την ψυχή της και μόνο».

Προσχεδιασμένο έγκλημα

Οι κόρες και ο αδερφός του θύματος δήλωσαν ότι θα καταθέσουν στοιχεία προκειμένου να αποδειχθεί ότι πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο κατηγορούμενος γνώριζε την διαδρομή του θύματος, γνώριζε τι ώρα σχολάει από την εργασία της, την περίμενε από τις 8 το απόγευμα. Λίγο μετά τις οκτώ όταν η γυναίκα αυτή έφτασε στο σπίτι της και μπήκε στην αυλόπορτα, της επιτέθηκε πυροβολώντας, μάλιστα η ιατροδικαστική έκθεση είναι ενδεικτική και μάρτυρα την ανθρωποκτονία από πρόθεση, δεδομένου ότι ο θάνατος της επήλθε συνέπεια σημαντικότατων κακώσεων κεφαλής και θώρακος. Την πυροβόλησε στο κεφάλι με χτυπήματα τα οποία γνώριζε ότι θα προκαλέσουν το θάνατο της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ