Δευτέρα 2/8/2021

Συγκλονίζει συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να πέσει από το παράθυρο!

Η συγκεκριμένη παρέα των... καλόπαιδων παρενοχλούσαν και άλλα παιδιά, αλλά σταμάτησαν όταν έπεσε στα χέρια τους ο άτυχος Βαγγέλης

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν έξι χρόνια, με τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη και τους βασανισμούς του από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Η δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό, έχει κατηγορούμενους οκτώ συμφοιτητές του -οι περισσότεροι και συντοπίτες του από την Κρήτη– οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί. Μετά την κατάθεση του τραγικού πατέρα του Βαγγέλη, κατέθεσε συμφοιτητής του -σε άλλο έτος- με τον οποίο έκανε παρέα ο Βαγγέλης για λίγο διάστημα.

Αφού αναφέρθηκε στα βίαια περιστατικά, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ανέφερε ότι τον είχε δει με τραυματισμένο χέρι από… σπασμένο ποτήρι! Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή του για όσα του εκμυστηρεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Μία φορά που είχαν βρεθεί για καφέ του είχε πει πως τα είχε βρει δύσκολα με τις παρέες του, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που είχε σκεφτεί να πέσει από το παράθυρο!

Η συγκεκριμένη παρέα των… καλόπαιδων παρενοχλούσαν και άλλα παιδιά, αλλά σταμάτησαν όταν έπεσε στα χέρια τους ο άτυχος Βαγγέλης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ