Κρήτη: Σήμερα κρίνεται η «τύχη» του Πακιστανού που φέρεται να βίασε ανήλικες

Must Read

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο του Ηρακλείου Κρήτης η απόφαση για την ποινική μεταχείριση του 24χρονου Πακιστανού που φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά δυο ανήλικων κοριτσιών. 

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε απολογηθεί στις 4 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα κι έτσι το θέμα της ποινικής του μεταχείρισης παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ο 24χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας στις κοπέλες και μιλάει για ερωτική συνεύρεση με την συναίνεση τους.

βιασμος κακοποιηση

Η αντίστροφη μέτρηση για σύλληψή του ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου όταν η ανήλικη σε κατάσταση υπερέντασης εξομολογήθηκε στην διευθύντρια της δομής στην οποία φιλοξενείται ότι ίσως είναι έγκυος, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 24χρονο ενώ βρίσκονταν σε φιλικό τους σπίτι. Κατήγγειλε ακόμα στη διευθύντρια ότι ο 24χρονος Πακιστανός είχε αποπειραθεί πριν από μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα, η οποία επίσης στο παρελθόν φιλοξενούνταν στη δομή. Έτσι άμεσα ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This