Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Προφυλακίστηκαν ακόμη δύο κατηγορούμενοι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε «περιφερειακό» ρόλο στην υπόθεση

Must Read

Με την προφυλάκιση δύο ακόμη κατηγορούμενων, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, σύζυγο του 54χρονου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, που επίσης δολοφονήθηκε, ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου.   

Ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων που προφυλακίστηκε, φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στην όλη υπόθεση, να ανέλαβε, δηλαδή, την ασφαλή άφιξη των εκτελεστών από την Ηλεία στη Ζάκυνθο, με το φουσκωτό που ανήκει σε γιό εφοπλιστή και τη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία. Ο έτερος, των προφυλακισθέντων, φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς συνεργούς στη δολοφονία, αλλά όχι αυτός που πυροβόλησε.

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της παρουσίας του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε, ωστόσο, ένας τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε «περιφερειακό» ρόλο και φέρεται να είχε «φιλοξενήσει» σε δικό του χώρο το φουσκωτό σκάφος με το οποίο πήγαν οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας, πήγαν από την Ηλεία στη Ζάκυνθο και επέστρεψαν μετά την πράξη τους.

Δείτε επίσης:

Στις 10 το βράδυ της Δευτέρας πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου, για να απολογηθεί και ο απόστρατος αστυνομικός που φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Η απολογία του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Τέλος, αύριο Τρίτη, μετά το μεσημέρι, αναμένεται να απολογηθεί και ο έβδομος των κατηγορουμένων.

*Πηγή: ΕΡΤ Ζακύνθου 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This