Καταπέλτης το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Must Read

Μαραθώνια ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ το οποίο εξέτασε αν θα διαγραφούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τις καταγγελίες που προκάλεσαν σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr το Πειθαρχικό του ΣΕΗ με πρόεδρο τον Πασχάλη Τσαρούχα αποφάσισε ομόφωνα να διαγράψει οριστικά τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ σύντομα αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων, τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό οι Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

Αναφορικά με την περίπτωση του Παύλου Χαϊκάλη τον οποίο κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση τέσσερις γυναίκες συνάδελφοι του αλλά σε βάρος του δεν έχει ασκηθεί δίωξη λόγω του ότι τα αδικήματα τελέστηκαν σε χρόνο πλέον έχουν παραγραφεί, το Πειθαρχικό του ΣΕΗ θα επανεξετάσει το μέλλον του στο σωματείο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΣΕΗ αναμένονται να γίνουν μόλις υπάρξει οριστική απόφαση και για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This