Στον Ανακριτή Λαμίας ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης σε ασανσέρ!

Must Read

Την πόρτα του Ανακριτή αναμένεται να περάσει σε λίγη ώρα ο 25χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού μέσα σε ασανσέρ στην Λαμία.

Ο νεαρός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη ύστερα από καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης και παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο, έχοντας ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί.

Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι κακουργηματικές και προκαλούν ντροπή και αηδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί έχουν βρει συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο, που «καίνε» τον 25χρονο, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη μικρή μέσω διαδικτύου. Στην συνάντησή τους, της επιτέθηκε για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα επειδή η μικρή αντιστάθηκε και ενώ ήταν μπροστά κι άλλα παιδιά, δεν ολοκλήρωσε το σχέδιο του, κατάφερε όμως λίγο αργότερα, αφού την ακολούθησε, να την εγκλωβίσει σε ασανσέρ και να προχωρήσει στις αρρωστημένες του πράξεις.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Το κοριτσάκι δεχόμενο και τις απειλές του 25χρονου, αρχικά δε μίλησε. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ ο 25χρονος συνέχιζε να την παρενοχλεί διαδικτυακά, βρήκε τη δύναμη να εμπιστευτεί την ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς να ενημερώσουν την αστυνομία, που προχώρησε και στη σύλληψη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This