Απολογούνται την Πέμπτη οι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό της 19χρονης στα Πατήσια

Στους νεαρούς έχει ασκηθεί βαριά ποινική δίωξη

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν οι δύο συλληφθέντες αλβανικής καταγωγής, 20 και 21 ετών, που κατηγορούνται για την αρπαγή και το βιασμό 19χρονης επί τρεις ημέρες σε διαμέρισμα στα Πατήσια.

Εις βάρος τους o αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων και συγκεκριμένα για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστει το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού, για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο και κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη νεαρή γυναίκα – που έζησε τη φρίκη στα χέρια των δραστών – φέρεται να έχει δώσει επιπλέον κατάθεση στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μερει το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δυο συλληφθέντων.

Οι δυο κατηγορούμενοι έλαβαν από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμα: Φρίκη! Βίαζαν 19χρονη επί τρεις ημέρες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This