Προφυλακιστέος ο ιερέας με το βιτριόλι – Ισχυρίστηκε ότι γνώριζε υποθέσεις παιδοφιλίας

«Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου» υποστήριξε στην απολογία του - Δεκτό το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Must Read

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 37χρονος ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου στη Μονή Πετράκη.

Την ίδια στιγμή, το αίτημα του για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έγινε δεκτό και δεν αποκλείεται ο δράστης να νοσηλευθεί στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, ο ιερέας δήλωσε ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του και ότι συμπαραστέκεται στους ιερείς που τραυμάτισε με το καυστικό υγρό: «Είμαι απόλυτα συγκλονισμένος και συντετριμμένος από το περιστατικό και μοναδική μου σκέψη και μέλημα είναι να συμπαρασταθώ με κάθε δυνατό τρόπο στους παθόντες, προκειμένου να απαλύνω τη βλάβη που προκάλεσα εκ της άκουσιας συμπεριφοράς μου» σημειώνει και προσθέτει ότι οι λόγοι που οδηγήθηκε στο Συνοδικό Δικαστήριο- μεταξύ άλλων και η υποθέσεις ναρκωτικών- υπόκεινται σε… σκευωρία: «Ήταν μια σκευωρία η υπόθεση του 2018 της μικροποσότητας του 1,8 γραμμαρίων» αναφέρει και κατονομάζει τους ιερείς που υποτίθεται ήταν ηθικοί αυτουργοί. Όπως αναφέρει «γνώριζα παραπτώματα όπως αυτό της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλίας». 

Ο 37χρονος ιερέας υποστηρίζει ότι στην αρχή ήθελε να ρίξει το καυστικό υγρό επάνω του όμως μετά θόλωσε και το έριξε στους μητροπολίτες: «Ο λόγος που έκανα την απονενοημένη μου πράξη, για να κάνω κακό στον εαυτό μου, καθώς η απόφαση της καθαίρεσής μου ήταν προειλημμένη και απόδειξη αυτού ήταν πως δεν με άφηναν καν να μιλήσω. Όταν μου ανακοινώθηκε η απόφαση, σε ένδειξη αγανάκτησης και πόνου ψυχής, έβγαλα το καυστικό υγρό και έριξα πρώτα σε μένα, εξ αυτού του λόγου φέρω και ελαφρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια. Ύστερα όμως θόλωσα και διασκόρπισα το υγρό στον αέρα, χωρίς να έχω πρόθεση να βλάψω κανέναν από τους μητροπολίτες ή τους παρευρισκόμενους» ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This