Σάββατο 31/7/2021

Αθηναϊκή Κομμούνα που θα προστατεύεται από τα όπλα ήθελε ο «Επαναστατικός Αγώνας»!

«Εμείς είμαστε οι πραγματικοί πατριώτες», δήλωσε προκλητικά ο Μαζιώτης

Με ένα… μανιφέστο κατέθεσε ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, στο εφετείο της 5ης δίκης του «Επαναστατικού Αγώνα», μιλώντας για κατάλυση του πολιτεύματος με τα όπλα, για ποτάμια αίματος θυσία στα σχέδια μιας δήθεν «ριζοσπαστικής ανατροπής».

Μέχρι το 1821 και τον Καποδίστρια έμπλεξε στην πολύωρη απολογία του! «Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 είναι το πρελούδιο μιας ακόμα μεγαλύτερης και πράγματι, έγινε αυτό το 2010-2012» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας αιματηρό πραξικόπημα!

«Αν υπήρχε ένα κίνημα, ένας πολιτικός φορέας με ένοπλη υποδομή θα μπορούσε να βοηθήσει όταν πολιορκούνταν το κοινοβούλιο από το λαό το 2010-2012, να καμφθεί η αντίσταση της αστυνομίας και να μπει ο λαός στο κοινοβούλιο. Εντάξει αυτό τώρα θα γινόταν με αιματηρό τρόπο, αλλά έτσι γίνονται οι αλλαγές»! Μάλιστα όπως είπε στόχος του «Επαναστατικού Αγώνα» ήταν η δημιουργία «μιας Αθηναϊκής Κομμούνας η οποία θα προστατεύεται από τα όπλα»!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, είχε άποψη και για την Επανάσταση του ’21: «Η Ελληνική Επανάσταση επειδή υπάρχει μια παρανόηση εδώ πέρα ότι οι πρόγονοί μας το 1821 ότι ήθελαν να φτιάξουν ένα έθνος-κράτος και αυτό δεν ισχύει. Ήθελαν απλά την απελευθέρωση των ελληνικών Κοινοτήτων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το συγκεντρωτικό κράτος που έφτιαξε ο Καποδίστριας, οι Βαυαροί και όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα ήταν ενάντια στο εθιμικό δίκαιο του ελληνισμού του τότε ο οποίος επιβίωσε για 400 χρόνια μέσα στη τουρκοκρατία με βάση την αυτονομία των Κοινοτήτων. Όποιος διαβάσει την ιστορία θα το δει αυτό. Τα υπόλοιπα που μας λένε στα σχολεία δεν ισχύουν»!

Παράδοση των… επαναστατικών κινημάτων οι ληστείες τραπεζών για τον Μαζιώτη, που είπε: «Για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, τις ληστείες που λέτε και εσείς, γιατί και εγώ έχω κατηγορηθεί και έχω αναλάβει την ευθύνη για 2. Αυτή είναι μια πρακτική και μια παράδοση που την είχαν από παλιά τα επαναστατικά κινήματα. Τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, όχι να μπαίνεις στα σπίτια των πολιτών και να τους κλέβεις και να τους ληστεύεις. Και το ΚΚΕ, ο Δημοκρατικός Στρατός στον εμφύλιο έχει κάνει απαλλοτριώσεις τραπεζών αλλά βέβαια και αυτοί για σας ήταν ληστοσυμμορίτες, δεν ήταν πολιτικά υποκείμενα. ‘‘Ληστές’’ ήταν οι άνθρωποι, έτσι τους έλεγε τότε το καθεστώς, οι οποίοι αγωνίστηκαν κατά των Γερμανών και έκαναν Εθνική Αντίσταση, εσείς τους χαρακτηρίζατε ληστοσυμμορίτες. Γενικά το ελληνικό κράτος επειδή έχει το dna του ραγιαδισμού από τη γέννησή του, από το 1830, πάντα καταδίωκε αυτούς οι οποίοι ήταν πραγματικοί πατριώτες και αγωνιστές».

Και για το τέλος σας κρατήσαμε το καλύτερο, αφού ο Μαζιώτης… αποκάλυψε ότι ο ίδιος και η τρομοκρατική του παρέα είναι οι «πραγματικοί πατριώτες»!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ