Στη φυλακή ο πιστολέρο που πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο στις Γούβες (video)

Έξω από ταβέρνα στο Ηράκλειο Κρήτης - Προφυλακίστηκε και ο συνεργός του

Must Read

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες δύο από τους τρεις εμπλεκομένους στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, έξω από ταβέρνα στις Ανω Γούβες Ηρακλείου. Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε έναν 37χρονο κτηνοτρόφο πατέρα δύο παιδιών, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και ένας 32χρονος από κοντινό χωριό που φέρεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 27χρονος αδελφός του πρώτου, ο οποίος επίσης είχε συμμετοχή στο επεισόδιο, δεν οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου που θύμιζε «αστακό», καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και έσπασε και τα δύο πόδια του.

Στο δικαστήριο ήταν παρούσα η 44χρονη σύζυγος του θύματος, η οποία φέρεται ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων, ενώ περιέγραψε διεξοδικά τον ρόλο που διαδραμάτισε ο καθένας από αυτούς στο επεισόδιο σε βάρος της οικογένειάς της. Επικαλούμενη σχετικές πληροφορίες και βίντεο, υποστήριξε ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν πάει για φαγητό σε ταβέρνα στην περιοχή της Χερσονήσου, αλλά προτού προλάβουν να φάνε χτύπησε το τηλέφωνο και έφυγαν εσπευσμένα και συντονισμένα. Οπως υποστηρίζει, κάποιος ειδοποίησε για την παρουσία της οικογένειας στις Πάνω Γούβες και έτσι έφυγαν εσπευσμένα για να πάνε να τους βρουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι πυροβολισμοί εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πιστολέρο επιτέθηκε στον 37χρονο την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα του χωριού μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Οπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τα παιδιά αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο που διέτρεχε ο πατέρας τους και, αντί να προσπαθήσουν να κρυφτούν, έτρεξαν προς τον άνδρα που κρατούσε το όπλο, στάθηκαν μπροστά του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να συνεχίσει να πυροβολεί. Εκείνος, ωστόσο, δεν πτοήθηκε από την προσπάθειά τους και προσπερνώντας τους ανηλίκους «γάζωσε» με πέντε σφαίρες τον 37χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This