Προφυλακίστηκε ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς

Πέτυχε τον στόχο της η υπεράσπιση του δράστη αφού διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Must Read

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Νάξου ο 30χρονος δράστης που χτύπησε και πέταξε στον γκρεμό την 26χρονη Γαρυφαλλιά, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του ενώ ταυτόχρονα διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, όπως προσπαθούσε να η υπεράσπιση του δράστη.

Ο 30χρονος που ομολόγησε ότι έριξε την 26χρονη φαρμακοποιό από τα βράχια, απολογήθηκε σήμερα μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο της Νάξου, με πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, να αναφέρουν ότι επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 30χρονος χτύπησε με μένος την Γαρυφαλλιά στο πρόσωπο και αφού την έσυρε, την πέταξε στα βράχια. Ο δράστης έριξε αναίσθητη την 26χρονη στον γκρεμό και ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This