Σάτυρος Νέας Σμύρνης: Για δύο απόπειρες βιασμού διώκεται ο 22χρονος – Τον αναγνώρισαν τα θύματα

Νέες καταγγελίες σε βάρος του

Must Read

Για δυο απόπειρες βιασμού κατηγορείται πλέον ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη. Tού ασκήθηκε ποινική δίωξη και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, που αφορά σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά ακόμη δύο γυναικών.

Υπόλογος για δύο κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες για απόπειρα σεξουαλικής βίας είναι πλέον ο 22χρονος επιδειξίας, ο οποίος τον περασμένο Μάιο συνελήφθη μετά από παρενόχληση 25χρονης γυναίκας στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός, ο οποίος τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με πλημμέλημα για πράξεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών, πλέον είναι αντιμέτωπος με βαρύτατο κατηγορητήριο που αφορά δύο πράξεις απόπειρας βιασμού και για μία πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο εισαγγελέας ερεύνησε καταγγελίες γυναικών, οι οποίες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του επιδειξία με αφορμή όσα έγιναν στην είσοδο της πολυκατοικίας της 25χρονης τον Μάιο, αναγνώρισαν τον 22χρονο ως τον δράστη επιθέσεων σε βάρος τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This