Βρώμικη επίθεση στον τ. ΠτΔ: Ποιοι πάνε να θολώσουν τα νερά στις έρευνες για το Μάτι;

Βρώμικα παιχνίδια με στόχο την συγκάλυψη

Must Read

Τρία χρόνια μετά τον μαρτυρικό θάνατο 102 συνανθρώπων μας στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λαθρόβιο έντυπο διακινεί ένα παρανοϊκό σενάριο με στόχο τον τ. ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους συντάκτες, η Προεδρία της Δημοκρατίας είχε καθηλώσει τρία Σινούκ εκείνο το μεσημέρι, με υποτιθέμενο στόχο την μεταφορά του Προκόπη Παυλόπουλου από την Τρίπολη όπου βρισκόταν, στην Αθήνα! Μιλάμε για ένα παρανοϊκό σενάριο, το οποίο φυσικά καταρρέει από την ίδια την δικογραφία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος μετέβη οδικώς για την συγκεκριμένη επίσκεψη η οποία ήταν στην Μονεμβασιά. Κατά την επιστροφή του και ενώ βρισκόταν στην Τρίπολη, ενημερώνεται για την φωτιά στα Γεράνεια και δίνει αμέσως εντολή να μην δεσμευθεί κανένα ελικόπτερο, αφού ο ίδιος θα έβρισκε τρόπο να επιστρέψει οδικώς στην Αθήνα, όπως και έγινε. Χρησιμοποιήθηκε η διαδρομή πίσω από τα Γεράνεια, και ουδέποτε ενεπλάκη ελικόπτερο.

Και όμως σήμερα, τρία χρόνια μετά, όταν οι πρωταγωνιστές εκείνης της νύχτας από την αστυνομία, την πυροσβεστική και το λιμενικό όχι μόνο δεν έχουν τιμωρηθεί αλλά έχουν αναβαθμιστεί, κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι πλέκουν άθλια σενάρια με στόχο προφανώς τον αποπροσανατολισμό. Και μόνο το γεγονός ότι γίνεται λόγος για καθήλωση τριών Σινούκ, Λες και θα μετέφεραν κανένα τάγμα, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κάποιος την σκοπιμότητα της συκοφαντίας.

Αλλά και το ίδιο Το Βήμα, με αποκαλυπτικό άρθρο του Βασίλη Λαμπροπούλου, έχει καταγράψει τα ντοκουμέντα τα οποία εξασφάλισε η δικαστική έρευνα για τους επίμαχους ισχυρισμούς. Συγκεκριμένα αποδεικνύεται ότι όχι τρία, αλλά ακόμα και το ένα ελικόπτερο που είθισται να παραμένει σε ετοιμότητα, είχε αποδεσμευθεί έγκαιρα με εντολή της προεδρίας της Δημοκρατίας: «Στις 16:37:38 της ίδιας ημέρας καταγράφεται επικοινωνία Πύργου Ελέγχου Πάχης Μεγάρων με στρατιωτικό. Τον ενημερώνει ότι επικοινώνησε η Προεδρία της Δημοκρατίας για ακύρωση της συγκεκριμένης πτήσης». Αφού ούτως ή άλλως ο πρόεδρος πήγε και επέστρεψε οδικώς, παρά την πυρκαγιά στα Γεράνεια.

Όχι τρία λοιπόν όπως αναφέρει το λαθρόβιο δημοσίευμα, ούτε ένα ελικόπτερο δεν απασχολήθηκε ούτε για 1 δευτερόλεπτο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Το ερώτημα όμως είναι εάν ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος θα ανεχθεί για ακόμα μια φορά αυτήν την συκοφαντική επίθεση. Διότι πλέον είναι προφανές ότι στόχος δεν είναι ο ίδιος, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας για το ολοκαύτωμα στο Μάτι. Οφείλει λοιπόν να προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι εντολείς και οι εμπνευστές αυτού του άθλιου σχεδίου. Να δούμε δηλαδή ποιοί επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και τι ακριβώς προσπαθούν να συγκαλύψουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This